Общи условия

1. Въведение:

 Тези общи условия на ползване уреждат използването на уебсайта www.vetathome.org. Моля, прочетете ги внимателно преди да използвате нашия сайт. 

 2. Приемане на условията: 

 Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате да спазвате тези условия. Ако не сте съгласни с тях, моля, не използвайте сайта. 

 3. Услуги: 

Предоставяне на връзка между стопани на домашни животни и частнопрактикуващ ветеринарен лекар, организиране на домашни посещения и други ветеринарномедицински услуги, предоставени от лицензиран ветеринарен лекар.
Създаване на терапевтични планове, осъществяването им, какво и менажиране на хода на лечението или предоставена услуга.
Извършване на превантивни грижи – контрол на инфекциозни и паразитни заболявания.
Извършване на прегледи, проследяване на пациенти в посоперативен период, проследяване и контрол на състоянието на хроничноболни животни.
Евтаназия. Контрол на болката. Палиативна терапия.
Търговска дейност. Всяка друга неизброена услуга, съответстваща на законодателството на Република България и ЕС 

4. Потребителски задължения:

  Да предоставяте вярна, точна и пълна информация при регистрация и използване на услугите.
Да не нарушавате права на трети лица или закони при използването на сайта.
Да не използвате сайта за незаконни цели. 

5. Права и задължения на HomeVet:
 HomeVet си запазва правото да променя, спира или прекратява предоставянето на услуги по всяко време без предизвестие.
HomeVet не носи отговорност за загуби или щети, произтичащи от използването на сайта или услугите. 

6. Отговорност: 

Ние не носим отговорност за непреки, случайни, специални или последващи щети, произтичащи от използването на нашия уебсайт или услуги.

7. Промени в условията: Запазваме правото да променяме тези условия по всяко време. Промените влизат в сила след публикуването им на уебсайта.

8. Приложимо право:
Тези условия се уреждат от законите на Република България и ЕС. Всички спорове, възникнали във връзка с тези условия, ще бъдат разрешавани от компетентните съдилища на Република България.

Политика на поверителност

1. Въведение 

Тази политика за поверителност описва как HomeVet събира, използва, съхранява и защитава вашите лични данни, когато използвате нашия уебсайт www.vetathome.org. 

 2. Каква информация събираме: 

Лични данни: Име, фамилия, имейл адрес, телефонен номер, адрес и друга информация, предоставена от вас при регистрация или използване на нашите услуги. Автоматично събирана информация: IP адрес, тип браузър, операционна система, времето и датата на достъп до сайта, и друга техническа информация. 

 3. Как използваме събраната информация:

  За да предоставяме и подобряваме нашите услуги. За да комуникираме с вас по отношение на услуги, промоции и новини. За да анализираме използването на нашия сайт и да подобряваме съдържанието и функционалността му. 

4. Правни основания за обработка на личните данни:

  Изпълнение на договор: Обработката на вашите данни е необходима за изпълнение на договор между нас и вас. Съгласие: С попълването на нашата форма за регистрация или форма за попълване на Ваш e-mail или друга лична информация и с натискане(кликване) на бутона след формата или при поставяне на отметка в крадратчето за съгласие – вие се съгласяване за сключването на договор, относно нашите “Общи условия” и “Политика за личните данни на HomeVet”. 

Законен интерес: В някои случаи обработваме вашите данни на базата на наш законен интерес, който не противоречи на вашите права. 

5. Споделяне на личните данни: 

Ние не продаваме и не споделяме вашите лични данни с трети лица, освен в случаите, когато това е необходимо за изпълнение на услугите ни, или когато сме задължени от закона. 

 6. Съхранение на данни: 

Вашите данни ще бъдат съхранявани за период, който е необходим за изпълнение на целите, за които са събрани, освен ако законът не изисква по-дълъг или по-кратък период на съхранение. 

 7. Вашите права: 

 Право на достъп до личните ви данни. Право на коригиране на неточни данни. Право на изтриване на данни (“право да бъдеш забравен”). Право на ограничаване на обработката. Право на възражение срещу обработката. Право на преносимост на данните. 

8. Контакт: 

Ако имате въпроси относно тази политика за поверителност или искате да упражните някое от вашите права, можете да се свържете с нас на animaldoctorathome@gmail.com.